Relevant onderwerp

Bouwkundige keuring

Bij twijfel schakel een makelaar in

Recreatiewoning | Kopen | Verkopen | Vakantiehuiswinkel.nl

Waarom een bouwkundige keuring voor je tweede huis?

Als u het vakantiehuis die u op het oog heeft wilt laten inspecteren op gebreken en/of toekomstige kosten voor reparatie of vervanging, laat u een bouwkundige keuring uitvoeren. U kunt dit regelen via Vakantiehuiswinkel of via uw aankoopmakelaar, die deze keuring vaak als dienstverlening in zijn aankoopbegeleidingspakket heeft.
Zo weet u als koper precies waar u aan toe bent.
Met name bij chalets ouder dan 10 jaar is deze bouwkundige keuring zeer wenselijk. Ook wanneer u een oude stenen recreatiewoning in het vizier hebt, is het verstandig om deze inspectie te laten doen, zeker als u koopt zónder makelaar. Voorkom nare verrassingen achteraf.

Het bouwkundig rapport geeft met name de bouwtechnische staat van de woning weer. U of uw begeleidende makelaar kunnen de gegevens uit het rapport bijvoorbeeld gebruiken bij de onderhandeling over de vraagprijs (klik naar tips bij onderhandeling).

Bij twijfel schakel een makelaar in
Hoewel in de meeste gevallen u als koper de keuring laat doen, kunt u ook in de hoedanigheid van verkopende partij een keuring laten doen. Uw woning krijgt dan ons zogenaamde garantiecertificaat mee. Dit certificaat kan de verkoop van uw vakantiehuis aanmerkelijk versnellen, omdat het de potentiële koper vertrouwen en zekerheid geeft. De koper krijgt hierdoor vooraf 100% inzicht in de eventuele gebreken van het huis en ook de daarbij behorende kosten voor herstel, dit geeft de gewenste zekerheid op bouwtechnisch gebied.

Vakantiehuiswinkel werkt uitsluitend samen met gekwalificeerde bouwkundige experts. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Vakantiehuis winkel is het grootste onafhankelijke platform voor de aan of verkoop van uw recreatiewoning in Nederland

Adverteren op onze site is geheel gratis . Vakantiehuiswinkel geeft u ook de mogelijkheid alle mogelijke internet sites voor de verkoop van uw vakantiehuis in te zetten inclusief jaap.nl tegen de allerlaagste kosten in Nederland. Daarnaast kunt u via vakantiehuiswinkel ook kiezen een in recreatiewoningen gespecialiseerde makelaar in te schakelen. U wordt begeleid bij de verkoop van uw vakantiehuis of geheel ontzorgd indien gewenst. Bent u op zoek naar een vakantiehuis vul dan een gratis zoekopdracht in en ontvang wekelijks uit de ruim 12000 te koop staande woningen in Nederland het gewenste aanbod.

Vakantiehuiswinkel | Ontwerp & Ontwikkeling Vyrex Solutions | © 2018

Registreren

Open chat
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Powered by